Gedik Trader Gedik Trader Data Kampanyası!

Anlık Borsa Takibi

Gedik Yatırım’da hemen şimdi hesabınızı açın Gedik Trader ile,

1 yıl boyunca ücretsiz

Anlık Borsa Verisi Kazanın!

Ücretsiz Hesap Aç
Bilgilerinizi bırakın, hesabınızı oluşturmak için sizinle iletişime geçelim
  • Ad Soyad
  • Cep Telefonu
  • E-Posta Adresi
  •  
 

Gedik Yatırım tarafından elektronik iletişim adreslerime ticari elektronik ileti gönderilmesine izin ver

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında Aydınlatma Metni için tıklayınız

 

 

 

 

 

  • Portföy ve Takip Listenize özel anlık analiz ve haberler
  • Anlık borsa verilerine ek ücret ödemeden dilediğiniz cihazlardan erişin
  • İhtiyacınıza göre haftalık ve aylık esnek anlık piyasa veri paketleri
  • Kolayca anında Hisse, VİOP ve Varant alım - satım emri verin
  • Hisse, VİOP İşlemlerinizden anında bildirimler ile haberdar olun

Anlık Borsa!

Siz de anlık borsayı canlı verilerle takip etmek için hemen başvurun.

 

Anlık Bist 100, VİOP 30 verilerini Gedik Trader farkı ile takip edin.

Gedik Trader’a üye olarak sanal borsa özelliğini ücretsiz kullanabilirsiniz. Hisse senedi, viop, döviz fiyatları, Hisse, viop teknik analizi Gedik Trader’da. Hemen Gedik Trader’a üye olarak deneyin.

 

 

Kampanya Koşulları

  • Gedik Trader Data Kampanyası 02 Kasım 2018 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan, www.gedik.com’dan, Gedik Trader mobil ve web uygulamasından, Gedik Yatırım şubelerinden yeni hesap başvurusu yaparak hesap açan yeni yatırımcılarımız yararlanabilir.
  • Yeni yatırım hesabı açtıran yatırımcılarımıza sunulacak olan data kullanımı, hesabın açıldığı ay başlayacak olup, 12. ay sonu itibari ile sonlanacaktır.
  • Kampanya kapsamında sunulacak ücretsiz anlık Pay veya VİOP Düzey 1 datası Gedik Trader Mobil ve Web uygulaması içerisinden kullanılabilecektir. Gedik Trader dışındaki platformlar bu kampanya kapsamı dışındadır.
  • Kampanyadan yararlanacak olan yatırımcılarımız Pay Düzey 1 veya VİOP Düzey 1 datasından hangisini kullanmak istediklerini seçebileceklerdir. Pay Düzey 1 veya VİOP Düzey 1 datalarından sadece seçtikleri bir tanesi, kampanyadan yararlanan yeni yatırımcılarımıza kampanya koşullarında belirtilen süreler için ücretsiz olarak verilecektir.
  • Kampanya dönemi içerisinde Gedik Yatırım’da bulunan hesabını kapatan ve tekrar aynı dönem içerisinde yeni hesap açtıran Gedik Yatırım Yatırımcıları bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için yatırımcıların ay son günü itibariyle yatırım hesabında 1.000 TL varlığının olması koşulu gerekmektedir. Yatırım hesabında 1.000 TL varlığın bulunmaması durumunda ücretsiz olarak tanımlanmış veri yayını iptal edilecektir.

 

 

Gediktrader ile neler yapılabilir?

 

  • Gediktrader üzerinde Canlı Hisse Takip, Viop Takip Listesi oluşturabilir, bu takip listesi üzerinden menkul kıymetlerin detaylı piyasa, teknik analiz verilerine ve haberlere kolayca ulaşabilirler. Bist hisse işlemlerinde pratik ve hızlı ekranlar Gedik Trader'da.
  • Piyasalar bölümünden, Bist, VİOP, Döviz, Altın ve Petrol verilerini grafikler ile izleyebilirler.
  • Haberler bölümünden, Anadolu Ajansı tarafından verilen piyasa, dünya haberleri, gün içi tüm ekonomik veriler takip edilebilir.
  • Gediktrader web ile grafikler üzerinden indicatörlerle teknik analiz yapabilir ve yatırımcılarımız grafik üzerinden alım/satım emri verebilirler.
  • Yatırımcılarımız ve Gediktrader’a üye olan kullanıcılarımız, borsa veri yayın paketlerini satın alarak piyasaları anlık verilerle takip edebilirler. Borsa, VİOP veri yayın satışı iPhone’larda Apple Store, Android cihazlarda Google Play Store ve Gediktrader Web’de ise cep telefonu faturanıza yansıyacak şekilde Pay Guru üzerinden yapılmaktadır.
  • Sanal Borsa seçeneği ile hisse model portföyünüzü test edebilirsiniz. Sanal Borsa, Gedik Trader ile hem web hem de mobil uygulama aracılığıyla Sanal Borsa oynama imkanı sağlamaktadır. Sanal Borsa, hem deneyimli yatırımcılar hem de yeni yatırımcılar için hisse senedi tercihlerini deneme imkanı sağlar. Sanal Borsa ücretsizdir. 

 

Hisse senedi işlemlerinde Gedik Trader ile hızlı hisse al sat yapabilirsiniz. Hisse işlem emri gerçekleştiği zaman emir gerçekleşme bilgisi anında bildirim olarak cebinize gelir. Borsa direkt takibi için kullanışlı bir borsa ekranı arıyorsanız doğru adres Gedik Trader. Gedik Yatırım'ın geliştirdiği Gedik Trader hisse senedi programını kolay ve özelleştirilebilir hisse işlem ekranları ile kolayca kullanabilirsiniz. Borsa direkt anlık takibi için özel geliştirilen hisse ekranları ile kolayca piyasaları takip edeceksiniz. Borsa analizlerine ücretsiz ulaşın. Hisse analizi ve online borsa işlemleri için canlı borsa ekranı Gedik Trader!

 

 

 
X GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ ADAY MÜŞTERİ AÇIK RIZA BEYANI

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Şirket) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerimin Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından,

  • Yatırımcı hesap açılışı ya da herhangi bir bilgi talebinde bulunmak amacıyla;
  1. Yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasını, kaydedilmesini, işlenmesini,
  2. Şirket faaliyetlerine ilişkin ürün ve hizmetlerimizle ilgili olarak tanıtım, pazarlama ve promosyon faaliyetleri yapılması kapsamında aday müşteri statüsünde kalmak kaydıyla kayıtların en geç bilgi edinimini izleyen 3. yılın sonuna kadar tutup, akabinde izleyen en çok 3 ay içerisinde sileceğini,
  3. Şirket internet sitesinden ulaşılabilen Başvuru Formu aracılığı ile kayıtlarımın silinmesi, güncellenmesi dahil her türlü talebimin de başvuru tarihini izleyen en geç 3 ay içinde yerine getirileceğini,
  4. Aday müşteri statüsünden çıkarak sözleşme imzalayıp hesap açtırmak suretiyle normal müşteri statüsüne geçtiğimde “Kişisel Verilerin İşlenmesi Müşteri Açık Rıza Beyanı” hükümlerine tabi olacağımı kabul, beyan, taahhüt ederim.

6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ve “Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik” gereğince kişisel veriler:

  • Kişisel verilerimin, özel nitelikli kişisel verilerimin (etnik köken, kılık, kıyafet, cinsel hayat, güvenlik tedbiri, ceza mahkumiyeti, din, mezhep ve felsefi inanç, dernek, vakıf, sendika üyeliği, siyasi düşünce vb.)
  • Gerçek kişiye ait olduğu açık olan;
  1. Otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu verilerdir, ad-soyad, TC Kimlik numarası, uyruk bilgisi, anne-baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, cinsiyet gibi bilgileri içeren ehliyet, nüfus cüzdanı ve pasaport gibi belgeler ile vergi numarası, SGK numarası, imza bilgisi, taşıt plakası vb bilgiler
  2. Otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler
  3. Otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; fiziksel mekana girişte mekanın içerisinde alınan kayıtlar ve belgelere ilişkin kişisel veriler; kamera kayıtları, parmak izi kayıtları
  4. Gerçek kişiye ait olduğu açık olan; fotoğraf ve kamera kayıtları (mekan güvenlik bilgisi kapsamında girilen kayıtlar hariç), kişisel veri içeren belgelerin kopyası niteliğindeki belgelerde yer alan veriler
  5. Otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 6.maddesinde belirlenen sağlık ile ilgili veriler (kan grubu, biyometrik ve genetik veriler vb.)
  6. Otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikayetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin kişisel veriler Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi hakkında Aday Müşteri Açık Rıza beyanında bulunan bilgilendirme metnini ve haklarımı okudum ve kabul ediyorum.